Balans

Balans är viktigt, balansen kan tränas upp på t ex en balansplatta. Men det är även viktigt med balansen i livet, att inte nörda in för mycket på en och samma sak. Jag försöker balansera upp mitt liv genom att ha lite lagom av det jag tycker är viktigt i livet…arbete, träning, kosthållning, vikt, hobby.

Här bjuder jag på en hobby jag har, perfekt återhämtning på vilodagarna .

Vad gör ni på era vilodagar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.