Stegräknare

Än har det inte blivit någon träning i Thailand men det kommer det bli…jag lovar :). Istället för regelrätt träning får jag roa mig med att ”räkna” steg. Enligt min stegräknare så blev det 17714 steg igår vilket gör 13,75 km. I den här värmen så kändes det tillräckligt. Det var ju inte så mycket matnyttigt i det här inlägget så jag bjuder på lite foto istället.

( Det kan dyka upp fler foton, har lite krångel med uppladdningen just nu )

Selfie

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.