Vit semester

Nej inte vit semester som i snö och skidåkning utan en semester med sol, bad, träning och vit… helt utan alkohol.

Inte sedan jag var barn har jag varit på semester utan att dricka alkohol men nu är det dags. Två veckor i Thailand ligger nu framför mig. Jag är jättepeppad av flera anledningar. För det första så har jag aldrig varit i Thailand tidigare så det blir ju kul med alla nya intryck.

En annan stor pepp är att vara helt utan alkohol och vakna tidigt, pigg och utvilad och redo för alla nya intryck. Jag har även sett att hotellet har ett fräscht och modernt gym så det kommer bli flera pass där. Vi kommer även att vara ute och röra på oss i största allmänhet så träningen är jag inte alls orolig över att tappa. Jag ska även försöka hålla bloggen levande med några inspirationsinlägg så håll utkik så hörs vi.

Alkoholfrisemester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.