Tappa kilo.

Tappa kilo med 5:2, LCHF, stenålderskost… ja listan kan göras lång, nästan oändlig med alla dessa bantningsmetoder eller mirakelpiller som dyker upp. Jag är ingen förespråkar av hetsbantning och olika dieter men under åren har väl jag också åkt lite upp och ner i vikt och låtit mig övertalas av olika mirakelmetoder.

Nu har jag hittat en form som passar mig och det handlar inte om att gå ner si och så många kilo per vecka genom olika dieter osv. Det handlar mer om att jag har hittat ett sätt att leva som passar just mig.

Så här ser det ut för mig.

Jag är 54 årig man och 186 cm lång.

Jag försöker ligga under 2400 kcal i dagligt intag av kalorier. Minst 30 minuter om dagen med någon pulshöjande aktivitet ( och då gärna på tom mage vilket gör att energin tas från fettdepåerna), 3 dagar i veckan kör jag ett lite hårdare pass med kondition/styrka. Läsk och alkohol har jag skippat helt. Snacks har jag reducerat kraftigt, om det äts så blir det 100 gram per vecka.

Hittills har jag tappat 5 kilo på två månader…Det är tappade kilon som jag inte vill hitta igen 🙂 så jag kommer fortsätta på liknande sätt ytterligare 10 kilo.

Vad funkar för dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.